Print

Stipendiefonden

forside billede
' Stipendiefonden for studerende ved Copenhagen Business School / Handelshøjskoleni København er stiftet i 2005 af Handelshøjskolens Efteruddannelsescenter. Fondens formål er at uddele stipendier og rejselegater til studerende ved CBS, fortrinsvis til deltagere på Full-time MBA. Fonden ledes af en selvsupplerende bestyrelse på tre medlemmer: Hakon Iversen: Afdelingschef, Transportministeriet Ole Wiber: Formand, Hedorfs Fond Jan Molin: Uddannelsesdekan, Copenhagen Business School Stipendiefonden er en uafhængig fond. Som dens navn indikerer, er dens indsats dog knyttet til CBS.

”Med strategien ”Business in Society” har CBS som målsætning at være et erhvervsuniversitet i international topklasse og udpeger samtidig forskningsbaseret uddannelse som vores væsentligste bidrag til, at erhvervslivet kan udfylde sin vitale rolle i samfundsudviklingen. Vi er stolte over vores anerkendte Full-time MBA, der er blandt den ene procent på globalt plan, som har opnået den prestigefulde, såkaldte triple crown akkreditering. I kraft af sin unikke erhvervstilknytning og real-life cases tiltrækker den ambitiøse deltagere fra hele verden.
Konkurrencen om de bedste hoveder er dog skarp. Foruden uddannelsens image kan også stipendiestøtte være afgørende, når de vælger uddannelsessted. Stipendiefonden spiller derfor en afgørende rolle, når vi skal tiltrække de dygtigste internationale kandidater.” Per Holten-Andersen
Rektor, Copenhagen Business School


Sidst opdateret af: Administrator User 24.06.2014